Tuuli Mattila ja Lauri Nurkse odottavat lasta – näyttelijäpariskunta kihlautui jouluna

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Muun muassa Salatut Elämät -sarjasta tunnettu Tuuli Mattila ja Pahat pojat -elokuvassa näytellyt Lauri Nurkse menivät joulun alla kihloihin. Nyt pariskunta on paljastanut saavansa tulevaisuudessa perheenlisäystä.

– Lomalla oli aikaa pohtia tulevaisuutta ja sitä että ME SAADAAN VAUVA!!, Tuuli Mattila kirjoitti Instgramissa.

Mattilan mukaan lapsen laskettu aika sijoittuu alkukesän taitteeseen. Tähden mukaan tuleva lapsiarki pyörii jo vahvasti mielessä. Mattila kuitenkin toteaa olevan mukavaa, että kevään aikana ehtii viettämään vielä parisuhdeaikaa, tehdä töitä ja valmistautua tulevaan.

35-vuotias Tuuli Mattila on näytellyt Salattujen elämien lisäksi esimerkiksi Modernit Miehet ja Kentän laidalla -sarjoissa. 43-vuotias Lauri Nurkse tunnetaan puolestaan muun muassa Tappajan näköinen mies -sarjan ja siihen perustuvan elokuvan ohjaamisesta.