Hovikokki paljasti kuningatar Elisabetin suosikki-pikaruoan

Ruoka Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englannin kuningatar Elisabetille maistuu muukin kuin sunnuntainen paahtopaistiateria ja muut perinteiset brittiruoat. Nyt brittihovin entinen kokki Darren O’Grady on paljastanut, mikä on kuningattaren suosikki pikaruoista.

15 vuoden ajan kuninkaalliselle perheelle ruokaa tehnyt ammattilaiskokki kertoo The Sun -lehdelle Elisabetin välttelevän yleensä pikaruokaa. Hänellä oli kuitenkin yksi heikkous, hampurilaispihvi. Hän nautti niitä ilman sellaisenaan ilman hampurilaissämpylää.

Kuningattarelle ei tilattu hampurilaispihvejä McDonald’sista, vaan ne valmistettiin hänelle hovin keittiössä alusta alkaen. Darrenin mukaan kuningatar ei sen sijaan pitänyt esimerkiksi pizzasta. Kyseistä suosittua ruokalajia ei tarjoiltu hovissa lainkaan kokin työskennellessä kuninkaallisen perheen keittiössä.