Mikä rintavako! Jessica Alvesin ravintolatyyli käänsi katseet

Viihdeuutiset · Stara.fi

Reilun vuoden ajan naisena elänyt brasilialaissyntyinen Jessica Alves on saavuttanut sen ulkonäön ja persoonallisuuden, jota hän on aina haaveillut. Hän on viimein tyytyväinen ulkomuotoonsa ja lopettanut raskaissa ja vaativissa kauneusleikkausoperaatioissa käymisen.

Tällä kertaa Jessica on poseerannut Sao Paulossa sijaitsevassa ravintolassa erittäin näyttävässä asussa, sillä hänen iltapuvussa oli varustettu erittäin suurella kaula-aukolla. Tämä asuvalinta taatusti huomattiin ravintolan asiakkaiden keskuudessa.

Sao Pauloon taannoin muuttanut Jessica Alves hakee lajissaan jo vertaistaan, mutta se on vaatinut häneltä lukemattomia kauneusleikkauksia, jotka ovat tienneet rahanmenoa sekä myös vakavia terveysongelmia.