Tuure Kilpeläinen panee Kaihon Karavaani -yhtyeen telakalle: ”Ei liity mitään draamaa”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalaismuusikko Tuure Kilpeläinen tunnetaan soolouransa lisäksi myös Kaihon Karavaani -yhtyeestä. Nyt laulaja-lauluntekijä on kuitenkin paljastanut yhtyeen vetäytyvän toistaiseksi telakalle. Kilpeläinen ilmoitti asiasta sosiaalisessa mediassa.

– Me teemme (toivon mukaan) maalis-huhtikuussa konserttisalikiertueen ja kesällä vielä festarikeikat, mutta syyskuun 2022 alussa yhteinen toiminta lakkaa. Erkaantumiseen ei liity mitään draamaa tai riitaa, Kilpeläinen kirjoitti.

Kaihon Karavaani on ollut toiminnassa reilun 12 vuoden ajan, ja Kilpeläinen kuvailee kyseistä aikaa mullistavaksi ja arvokkaaksi. Tähden mukaan hän kasvoi ryhmässä esiintyväksi muusikoksi ja artistiksi. Hän kuvailee Karavaania tiiviiksi veljesporukaksi, joka on jakanut matkan varrella kaiken tien eteen tuoman.

Kilpeläisen mukaan hän haluaa kokeilla elämässään uusia luovia asioita, olipa kyse sitten musiikista, kirjoittamisesta tai maalaamisesta. Kaihon karavaani tulee kuitenkin kiertämään Suomea vielä kevään ja kesän kiertueiden merkeissä.