Nightwish-laulaja Floor Jansen julkaisee soolokappaleen – hevifanit saattavat yllättyä

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hollantilainen Floor Jansen on toiminut suomalaisyhtye Nightwishin solistina vuodesta 2012 saakka. Nyt laulaja valmistautuu julkaisemaan soolokappaleen. Heavy ja rock -faneille kappaleen tyylilaji saattaa tulla yllätyksenä.

– Valmiina on useita kappaleita, ja yksi niistä on valmis julkaistavaksi. Voin kertoa teille tänään sen verran, että kyseinen kappale julkaistaan 25. maaliskuuta, Floor Jansen paljasti Youtube-striimissään.

– Kyseessä on popkappale. Se ei ole metallia eikä se ole rockia, mutta se on ehdottomasti minua itseäni, Jansen kuvaili.

Floor paljasti jo viime kesänä Breaking Absolutes with Peter Orullian -podcastissa työstäneensä sooloalbumia pandemia-aikana. Tähti on jo aiemmin vihjannut materiaalin eroavan Nightwishin linjasta. Nightwish-yhtyeen tuorein albumi on Human. :II: Nature, joka ilmestyi huhtikuussa 2020.