Kim Kardashian esitteli kurvejaan paratiisisaarella – ei jätä arvailun varaa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Kim Kardashian on ollut viime viikkoina jälleen otsikoissa parisuhde-elämänsä ansiosta. 41-vuotias seurapiiritähti ja yrittäjä seurustelee nykyään 28-vuotiaan koomikko Pete Davidsonin kanssa.

Kim Kardashian matkusti taannoin Bahamalle viettämään romanttista lomaa uuden poikaystävänsä kanssa. Tähti jakoi Instagramissa lomakuvia, joissa hän poseeraa hiekkarannalla valkoisissa bikineissä. Kardashianin fanit ehtivät jo spekuloida, kuuluuko kuvissa näkyvä varjo Davidsonille.

Kardashian erosi viime vuonna silloisesta aviomiehestään, hiphop-tähti Kanye Westistä. Heillä on neljä yhteistä lasta. Saturday Night Live -sketsisarjasta tunnettu Davidson on puolestaan seurustellut aikaisemmin muun muassa poptähti Ariana Granden ja näyttelijä Kate Beckinsalen kanssa.