Bessin UMK-kappale Ram pam pam nousi Spotifyn Suomi-listan kärkeen

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Uuden musiikin kilpailussa on tänä vuonna mukana seitsemän artistia ja yhtyettä, jotka kilpailevat Suomen euroviisuedustajan tittelistä. Yksi artisteista on Bess, jonka UMK-kappale Ram pam pam julkaistiin perjantaina.

Bessin Ram pam pam saattaa ainakin suoratoistojen perusteella olla varteenotettava ehdokas UMK-voittajaksi. Kappale on nimittäin ampaissut nopeasti Spotifyn Suomen Top 50 -listan kuunnelluimmaksi kappaleeksi. The Rasmus -yhtyeen edustuskappale Jezebel on listan sijalla neljä.

Ram pam pamia kuvaillaan levy-yhtiö Universalin tiedotteessa tanssilattioiden täyttäjäksi ja tyylikkääksi pop-kappaleeksi. Sen takana ovat Bessin lisäksi tuottaja Jonas Olsson, laulaja-lauluntekijä Tomi Saario ja tuottaja Joonas Angeria. Kaiken kaikkiaan Bessin koko tuotantoa on kuunneltu Spotifyssä yli 33 miljoonaa kertaa.