Demi Rose makoili avonaisessa kylpytakissa – eikä mitään alla

Viihdeuutiset · Stara.fi

Englantilaiskurvitar Demi Rose on ryhtynyt rahastamaan innokkaimpia seuraajiaan rohkeilla kuvillaan, mutta hän jakaa edelleen kuviaan myös maksutta sosiaalisen median kanavissa. Nykyisin hänellä onkin jo esimerkiksi Instagramissa yli 18 miljoonaa seuraajaa, joille kurvitar jakaa usein rohkeitakin kuvia.

Nyt Demi on poseerannut sosiaalisessa mediassa näyttävässä kuvassa, jossa hän makoilee hotellin kattoterassilla pelkässä vaaleanpunaisessa kylpytakissa. Takki on luonnollisesti auki, eikä sen alla ole Demin tyyliin mitään. Säväyttämisestä pitävä kurvitar vangitsee jälleen seuraajiensa katseet päivitykseensä.

Taannoin Demi Rose vihjaili liittyneensä faniensa toiveesta OnlyFansiin, joskaan suoraan hän ei sitä sanonut. OnlyFansiin ilmestyi taannoin tili tähden nimissä. Tiedossa ei kuitenkaan ole, minkälaista materiaalia hän jakaa palvelussa noin 18 euron kuukausimaksua vastaan.