Salkkarikaunotar Jasmin Voutilainen katosi somesta hetkeksi – nyt selvisi syy

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Salatut elämät -hittisarjasta ja siihen pohjautuvasta elokuvasta Aino Kaukovaaran roolissaan tunnetuksi tullut näyttelijäkaunotar Jasmin Voutilainen on viettänyt surkean joululoman. Ensin nainen teloi kätensä ja sen jälkeen hän sairastui koronavirukseen. Hän pääsi koronavirustestiin viikon päästä kotitestin tekemisen jälkeen.

– Virallisesta testistä tuli myös positiivinen tulos. Tähän mennessä olin ollut kotona jo 14 vuorokautta. Ensin käden ja lomalla iskeneen väsymyksen takia ja sitten sairastumisen takia, Voutilainen kirjoittaa Instagramissa.

Juuri kun nainen luuli taudin hellittäneen, sairastui hän angiinaan. Sairaus nosti kuumeen 40 asteeseen. Hänen koko lomansa yhtä viikkoa lukuunottamatta meni sairastaessa. Nainen sanoo Instagramin tarinoissa, että kotona sairastaminen on ollut raskasta.