Suomeen uusi konepop-yhtye SUPERR – kuuntele uunituore EP-julkaisu

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaisen konemusiikin rintamalle on tullut uusi yhtye, kun SUPERR julkaisee tänään Spotifyssä ensimmäisen EP-levynsä. Yhtye kuvailee itseään ennakkoluulottomaksi ja se yhdistelee musiikkityylejä uudella tavalla. Ensimmäinen julkaisu sisältää kolme kappaletta.

– Musiikissa yhdistyvät tämän päivän konesaundit indie-vaikutteisiin kitaroihin, yhtye kuvailee musiikkityyliään.

Vaikka yhtyeen ensimmäinen julkaisu saadaankin julkisuuteen tänään, on ensi-iltansa saavan EP-julkaistun avausraita Mitä mä teen kirjoitettu jo kymmeniä vuosia sitten, tarkemmin sanoen vuonna 1989. Kappaleen on tuottanut lopulliseen muotoonsa brasilialainen DJ-tuottaja Nollan yhteistyössä suomalaisen Jouni Hillbergin kanssa.

Kuuntele SUPERR-yhtyeen musiikkia Spotifystä tästä linkistä.

Nollan toimii DJ:nä Sao Paolon klubeilla ja on tuottanut dance-remixejä monille artisteille. SUPERR-yhtyeen tuottaja kuuli Spotifysta Nollanin New Order-remixin ja päätti ottaa häneen yhteyttä. Tuottajien henkilökemiat ja musiikkimaku kohtasivat, ja yhteistyö alkoi. Sittemmin selvisi, että Nollan on fanittanut jo pitkään suomalaisia metalliyhtyeitä.