Jenna Jameson sai väärän diagnoosin – lääkärit tutkivat halvaantumisen syitä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Maailman tunnetuimmaksi aikuisviihdetähdeksi nimetty Jenna Jameson on vakavasti sairas. Nainen oksenteli monta viikkoa, kunnes nainen yllättäen halvaantui vyötäröstä alaspäin. Lääkärit luulivat, että Jameson sairastui Guillain-Barrén oireyhtymään. Taudinkuvaan tarkoitetut hoidot eivät kuitenkaan ole auttaneet, joten lääkärit selvittävät sairauden syytä.

Jenna Jamesonin aviomies Lior Bitton kertoo, että Guillain-Barrén oireyhtymän hoitoon tarkoitetut autoimmuunisairautta hoitavat konstit eivät ole auttaneet ja Jameson on edelleen vakavasti sairas. Mystinen sairaus on vienyt naisen kävelykyvyn ja hänen jalkansa ovat menettäneet runsaasti lihaskudosta.

-Hänelle tehdään nyt lisää neurologisia testejä. Kiitos myötäelämisestä ja rukouksista, Jumalan siunausta, Bitton sanoi Jamesonin seuraajille Instagramissa.