Bella Hadid haluaa rehellisen sosiaalisen median – kukaan ei ole täydellinen

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Supermalli Bella Hadid on nimitetty maailman kauneimmaksi naiseksi kasvonpiirteiltään. Silti 25-vuotias nainen on tunnustanut, että kärsii vaikeista masennuskausista, eikä kukaan näytä silloin yhtä upealta mitä esimerkiksi Instagramin julkaisut antavat olettaa.

Bellalla on Instagramissa 48 miljoonaa seuraajaa. Hänen mukaansa masennuksesta ääneen puhuminen on auttanut, sillä moni on kertonut kärsivänsä samoista ongelmista. Bella ei tunne olevansa niin yksin asian kanssa jaettuaan kokemuksiaan muiden ihmisten kanssa.

Bella julkaisi marraskuussa itkuisia kuvia, joissa hän tunsi olonsa ahdistuneeksi. Hän haluaa nyt puhua totta, ja vain totta sosiaalisessa mediassa. Bella myöntää, että hänen suhtautumisensa sosiaaliseen mediaan on muuttunut viime kuukausina.

– Vaikka Instagramissa asiat näyttävät niin kauniilta, niin loppujen lopuksi olemme kaikki samassa veneessä. Minusta tuntui aiemmin, että oli vain hyvä saada puhua omaa totuuttani. Ajattelin, että en pysty enää julkaisemaan pelkästään kauniita kuvia. Olin kyllästynyt siihen, Hadid kertoo Wall Street Journalille.

– En tiedä, haluavatko ihmiset rehellisyyttä Instagramissa, ja olkoon niin. Minun ei tarvitse olla Instagramissa ikuisesti. Minusta tuntuu, että aitous on aitoa, ja se on minulle tärkeää.