Lottie Moss paljasti lähes enemmän kuin peitti

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brittiläinen Lottie Moss tunnetaan jo 1990-luvulla kuuluisuuteen nousseen huippumalli Kate Mossin pikkusiskona. Isosiskonsa tavoin myös 23-vuotias Lottie on luonut uraa mallina. Viime aikoina hän on avautunut asenteistaan aikuisten väliseen intiimiin kanssakäymiseen liittyen.

Estottomissa kuvissa ja jopa alastomana ajoittain sosiaalisessa mediassa poseeraava Lottie on nyt ottanut kuvan itsestään erittäin paljastavassa valkoisessa asussa, joka paljasti lähes enemmän kuin peitti. Tällaisia asuja Suomessa ei varmasti kovin usein nähdä.

Lottie Moss kertoi taannoin pitävänsä petihommia ihmisen perustarpeena ja vertaa niiden harrastamista hampaiden pesuun. Hänen mukaansa kyseessä on jokaiseen päivään kuuluva aktiviteetti. Lottie sai taannoin potkut mallitoimistostaan asenteensa vuoksi ja siksi, että perusti rohkeita kuvia julkaisevan tilin aikuisviihteeseen keskittyneeseen palveluun. Se oli mallitoimistolle liikaa.