Brad Pittin ja Lykke Lin seurustelu pelkkä uutisankka: ”Eivät ole nähneet vuosikausiin”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Otsikoissa on Suomen lehdistöä myöten väitetty yhdysvaltalaisen näyttelijän Brad Pittin ja ruotsalaisen laulajan Lykke Li tapailevan toisiaan. Brad Pittin tiimistä on nyt kerrottu, että kaksikko ei ole nähnyt toisiaan kahteen vuoteen. Huhu suhteesta lähti liikkeelle yhden Instagram-käyttäjän vahvistamattomasta vihjeestä.

Otsikoissa kerrottiin, että 58-vuotias Pitt ja 35-vuotias Li olisivat nauttineet illallista yhdessä Mother Wolf -pastaravintolassa Hollywoodissa. Huhu ei kuitenkaan pidä paikkaansa. Pittin lähipiiristä on myös kerrottu, ettei hän ole kiinnostunut tapailemaan tunnettua henkilöä, vaan suosii enemmän matalan profiilin naista.

Pitt nauttii sinkkuelämästään ja deittailusta, mutta ei tapaile ketään tällä hetkellä vakituisesti. Lykke Li puolestaan kasvattaa vuonna 2018 syntynyttä Dion poikaa hänen isästään, muusikko Jeff Bhaskerista eronneena, Page Six vahvistaa.