Johnny Knoxville sai aivovaurion Jackass-tempauksessa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Jackass-tähti Johnny Knoxville on suorittanut vuosien varrella runsain määrin vaarallisiakin stuntteja. Jackass-ryhmän ikääntyessä temppujen seuraukset voivat olla yhä vaarallisempia, ja tulevan Jackass Forever -elokuvan onkin vihjattu olevan heidän viimeinen.

Johnny Knoxville paljasti Howard Sternin haastattelussa Jackass Forever -elokuvaa varten tehdyn stuntin aiheuttaneen hänelle aivovaurion. Tempussa härkä rynnisti Knoxvilleä päin, minkä seurauksena miehen ranne sekä osa kylkiluista murtui ja hän kärsi aivotärähduksestä.

– Kognitiiviset kykyni heikkenivät rajusti iskun jälkeen. Kyseessä oli ehkä pahin härältä tai miltään muultakaan koskaan saamani isku, Knoxville avautui.

Knoxville joutui tapahtuneen seurauksena hoitoon, jossa esimerkiksi aktivoitiin aivojen hermosoluja magneettikentän avulla. Tarkoituksena oli korjata kognitiivisia kykyjä. Aivovaurion seurauksena hän kärsi myös vakavasta masennuksesta.

– Minun täytyi aloittaa ensi kertaa elämässäni lääkitys. Se ja terapia mullistivat elämäni täysin. Viimeisimmästä aivovauriosta toipuminen oli haastavaa, mutta voin nyt erittäin hyvin, Knoxville paljasti.