Salarakas katosi somesta – viimeisin julkaisu kuukausien takaa

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Newyorkilaisella strippiklubilla työskennellyt Lani Blair nousi yhdessä yössä koko maailman tietoisuuteen hänen jäätyään kiinni koripalloilija Tristan Thompsonin kanssa vehtaamisesta. NBA-tähti vietti tarjoilijan kanssa yön vain hetki ennen hänen ja Khloe Kardashianin True-tyttärensä syntymää.

Lani on sittemmin ottanut julkisuudesta kaiken hyödyn irti. Hän markkinoi muhkean vartalonsa avulla lähinnä vaatteita. Nainen kasvatti seuraajiensa määrän alle 100.000:sta lähes miljoonaan. Sitten hän katosi somesta.

Lani Blair ei julkaise enää malliotoksia, mutta tervehtii silloin tällöin fanejaan Instagramin tarinoissa. Äskettäin hän julkaisi tarinoissa videon siitä, kuinka tekee teetä. Ei ole tiedossa syytä somesta katoamiselle, mutta tuloja hän ei ainakaan saa ilman tuotteiden näkyvää mainostamista.