Pekingin olympialaiset lähestyvät – tätä näyttää naisleijonien hotellihuone olympiakylässä

Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Pekingin talviolympialaiset alkavat 4. helmikuuta. Olympiakylään on jo saapunut runsain määrin urheilijoita eri maista, myös Suomesta. Saapuneiden joukossa ovat jääkiekkoturnaukseen osallistuvat Suomen Naisleijonat.

Nyt Suomen joukkuetta edustavat jääkiekkoilijat ovat tarjoilleet sosiaalisessa mediassa vilkaisun hotellihuoneeseensa. Twitterissä julkaistulla videolla Naisleijonien puolustaja Ronja Savolainen ja hyökkääjä Petra Nieminen kiertävät majoitustilojaan esitellen sen huoneita ja yksityiskohtia.

Pekingin talviolympialaiset käynnistyvät virallisesti 4. helmikuuta järjestettävän avajaisseremonien merkeissä. Naisten jääkiekkoa pelataan kuitenkin jo 3. helmikuuta. Naisleijonat ottavat ensimmäisessä kello 15:10 alkavassa ottelussaan mittaa Yhdysvalloista.