Pia Lamberg rannalla Yhdysvalloissa – kuva ei jätä kylmäksi

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalainen missikaunotar Pia Lamberg on tehnyt jo pitkään näyttävää malliuraa rapakon takana Yhdysvalloissa, jossa hän on asunut jo vuosien ajan. Lamberg tekee tällä hetkellä töitä myös kunto-ohjaajajana, minkä vuoksi hänen sosiaalisen median kanavansa onkin nykyään melko fitness-painotteinen.

Nyt Pia nähdään poseeraamassa hiekkarannalla biksuissa. Meren äärellä Lamberg nauttii ”merivitamiimia”, eikä hän varmasti jäänyt yhdeltäkään silminnäkijältä huomaamatta.

Äskettäin Pia Lambergilla oli aihetta juhlaan, sillä hän sai uuden kansalaisuuden. Lamberg julkaisi sosiaalisessa mediassa kuvan, jolla hän juhlisti merkkipäivää. Missikaunotar sai nimittäin Yhdysvaltojen kansalaisuuden, eli hän on nyt virallisesti amerikkalainen. Kuvankaunis fitness-malli totesi kuvansa yhteydessä lyhyesti ja ytimekkäästi ” Officially American! #citizenship #usa”.