Takaisinveto: Bilteman sähköpyörässä laatupuute – lopeta käyttö heti

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Tavarataloketju Biltema on tiedottanut asiakkailleen myymäänsä sähköpyörää koskevasta takaisinvedosta. Asiakkaita on pyydetty toimittamaan Yosemite-merkkiset pyörät takaisin tarkastusta ja mahdollista korjausta varten.

Takaisinveto koskee Yosemite-sähköpolkupyöriä tuotenumerolla 27-2218. Bilteman mukaan takaisinvedon taustalla on laatupuute, joka on ilmennyt poikkeamana joidenkin polkupyörien etupyörässä.

Biltema kehottaa lopettamaan pyörien käyttämisen välittömästi ja ottamaan yhteyttä lähimpään Biltema-myymälään mahdollisen vian korjaamiseksi. Pyörän tarkastus ja korjaus on asiakkaalle maksuton, ja sen hoitaa Bilteman oma polkupyöräkorjaamo. Ostokuittia ei asiaa pahoittelevan yhtiön mukaan tarvita.