Hannu Pikkarainen kommentoi eroa Martina Aitolehdestä: ”Mikä suhteessa on tärkeintä?”

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Hyvinvointivalmentaja Martina Aitolehti erosi alle vuoden pituisen suhteen jälkeen jääkiekkoilija Hannu Pikkaraisesta. Kaksikko näytti sopineen loistavasti yhteen liikunnallisen elämäntyylin ansiosta. Hannu Pikkaraisen raiskaussyyte oli kaiketi liian suuri pala Martinan nieltäväksi.

Martina kertoi tuntemuksistaan äskettäin Me Naiset -lehden haastattelussa. Nyt Hannu on vastannut Instagramin tarinoissa omin sanoin tapahtuneeseen. Hän lupaa avata asiaa myöhemmin enemmän, mutta nyt jättää mielipiteensä ilmaan kysyen, mikä on tärkeintä parisuhteessa.

– Mä en osaa nyt vastata tai vaikka osaisinkin, niin jätän nyt tän tähän toistaiseksi ja avaan todellisen tietopankin jossain kohtaa. Koitan olla se fiksu tässäkin ja miettiä, mikä suhteessa on tärkeintä. Voittaako raha, status, materia yms. sen kaikista suurimman eli rakkauden?