Nina Mikkosen autosta vietiin katalysaattori – yleinen ongelma tällä hetkellä

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suurin pudottaja -ohjelman voittanut mediapersoona Nina Mikkonen kertoo joutuneensa röyhkeiden varkaiden uhriksi. Naisen autosta vietiin katalysaattori. Auto seisoi parkissa hänen oman kotinsa edustalla lämpötolpassa.

– Olin lähdössä työasioille, niin katalysaattori oli varastettu autosta. Ei muuta kuin rikosilmoitusta tekemään, Mikkonen kertoo videolla Instagramissa.

Hänen mukaansa autoliikkeestä oli sanottu, että katalysaattorivarkauksia tapahtuu paljon. Nainen on pettynyt tilanteesta, mutta kehuu jalkojensa olevan onneksi vielä terveet. Hänet nähdään tulevana syksynä Alfa-tv:llä omiashoitajien arjesta kertovassa televisio-ohjelmassa juontajana. Hän toimi itse miehensä Timo T.A. Mikkosen omaishoitajana aviomiehensä kuolemaan asti vuosina 2011-2017.