Kim Kardashianin biksuparaati jatkuu – tätä vartaloa kelpaa esitellä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Kim Kardashian on ollut viime viikkoina jälleen otsikoissa parisuhde-elämänsä ansiosta. 41-vuotias seurapiiritähti ja yrittäjä seurustelee nykyään 28-vuotiaan koomikko Pete Davidsonin kanssa ja Kimin ex-mies Kanye West on tuoreiden tietojen mukaan alkanut sivaltaa koomikkoa uusissa kappaleissaan. Äskettäin Kim julkaisi vartalostaan kuvan, josta oli rajattu pää kokonaan pois.

Aiemmin tällä viikolla Kim herutteli makoilemalla aurinkotuolilla poikkeuksellisen näyttävässä kuvassa. Nyt hänet nähdään samoissa tunnelmissa ja yhtä lailla öljyttynä kurvittarena. Lienee selvää, ettei hän jäänyt huomaamatta yhdeltäkään paikalla olleelta.

Kardashian erosi viime vuonna silloisesta aviomiehestään, hiphop-tähti Kanye Westistä. Heillä on neljä yhteistä lasta. Saturday Night Live -sketsisarjasta tunnettu Davidson on puolestaan seurustellut aikaisemmin muun muassa poptähti Ariana Granden ja näyttelijä Kate Beckinsalen kanssa.