Shirly Karvinen wolttasi viidessä vuodessa 22 000 eurolla: ”Mä oon vähän vihainen itselleni”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Radiojuontaja Shirly Karvinen on paljastanut olevansa ruoan tilauspalveluiden ystävä. Tähti kertoi keskiviikkona Bassoradion Aamushow-ohjelmassa käyttäneensä Wolt-tilauksiin viimeisten viiden vuoden aikana rahaa pyöristettynä 22 000 euroa. Käytetty summa on mahdollista nähdä oman profiilin tiedoissa sovelluksessa.

– Mä olen vähän vihainen itselleni, Karvinen totesi juontajapari Janne Lehmosen hämmästellessä paljastusta.

– Mieti, mitä olisin voinut ostaa 22 tuhannella eurolla! Mä olisin saanut ehkä mahdollisesti asunnon käsirahan, maailmanympärysmatkan, olisin voinut ostaa ihan luksuskäsilaukun… Mä olen siis syönyt sen kaiken. Se on käynyt se koko raha mun kropan lähi, juontaja avautui.

Karvinen kertoi käyttävänsä sovellusta lähes päivittäin, joskaan pelkkää ravintolaruokaa hän ei palvelusta tilaa. Tähden mukaan hän on woltannut myös päivittäisostoksia, elektroniikkaa, kukkia ja jopa seksileluja. Karvisen mukaan hän ei ole holtiton ostaja, mutta myöntää hänellä olevan toisinaan kontrolloimattomia piikkejä shoppailussa.