Heikki Paasonen sairastui – Sami Kuronen kutsuttiin pikaisesti kuvauksiin

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

The Voice of Finland -ohjelman juontajana on toiminut perinteisesti Heikki Paasonen, mutta viime viikonloppuna hän joutui jäämään sairaslomalle ensimmäistä kertaa ohjelman historiassa. Paasosta paikkaamaan saatiin kuitenkin nopeasti toinen suosikkijuontaja, Sami Kuronen.

– Sain eilen illalla 20.30 puhelinsoiton, jossa kerrottiin, että Heikillä on sairastapaus ja oireet on sen verran pahat, että todennäköisesti mies ei pysty huomenna hyppäämään puikkoihin, että mitäs teet huomena? Pari puhelinsoittoa ja saatiin homma järjestettyä niin, että aamulla hyppäsin autoon ja aikalailla suorilta sitten tänne kulisseihin ja lavalle ja kamerat käyntiin, Kuronen kuvaili tiedotteessa.

Kuronen kertoo Instagramissa ehtineensä minuutilleen ohjelman kenraaliharjoituksiin. Hän seurasi treenejä yrittäen samalla sisäistää jaksojen sisältöön ja tutustua lulajiin. Tähden mukaan ohjelma oli kuitenkin hänelle onneksi ennestään tuttu.

Sami Kuronen juontaa The Voice of Finlandin Knockout-vaiheen kaksi ensimmäistä jaksoa maalis-huhtikuun taitteessa. The Voice of Finlandin tuoretta 11. kautta esitetään Nelosella perjantaisin ja sunnuntaisin.