Muistatko kettukappaleesta tutun Ylvisin? Norjan viisikarsinnoissa mukana tutulta vaikuttava duo

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Norjalainen koomikkoduo Ylvis ponnahti vuonna 2013 maailmanmaineeseen The Fox (What Does the Fox Say) -kappaleellaan. Nyt duon epäillään tehneen paluun musiikin pariin uuden nimen alla. Tällä kertaa koomikoiden tavoitteena vaikuttaa olevan euroviisuvoitto.

Norjan euroviisukarsinnoissa on mukana Subwoolfer-yhtye kappaleellaan Give That Wolf a Banana. Yhtyeen jäsenet ovat piilottaneet kasvonsa keltaisten maskien alle. Sosiaalisessa mediassa on käyty vahvaa spekulointia siitä, että Subwoolfer olisi todellisuudessa uudella nimellä esiintyvä Ylvis.

Subwoolfer on yksi Norjan euroviisukarsintojen yleisön ennakkosuosikeista. Yhtye esiintyy karsintojen Melodi Grand Prix -finaalissa 19. helmikuuta. Subwoolferin Give That Wolf a Banana -kappaleesta on tehty myös musiikkivideo.