Koulussa hämmentävä yllätys – kettu nukkui opettajainhuoneen sohvalla

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Englantilaisen kouluun vaikutti ilmestyneen eräänä torstai-aamuna yllättävä uusi henkilökunnan jäsen. Opettajainhuoneesta yllätettiin nimittäin nukkumasta kettu.

Kettu oli nukkumassa sohvalla lontoolaisen koulun opettajien saapuessa aamulla paikalle. Opettajat päättivät lukita ketun sisään ja ottivat yhteyttä RSPCA-eläinsuojelujärjestöön. Pian kettu noudettiin pois opettajainhuoneesta eläinlääkärin tarkastusta varten.

Koulun biologian opettaja jakoi viraalina sittemmin levinneen kuvan odottamattomasta ja söpöstä näystä Twitter-tilillään. Hänen mukaansa kettu ei ollut aktivoinut koulun varashälyttimiä. Opettajat epäilivätkin ketun livahtaneen sisään talonmiehen poistaessa ovien lukituksia varhain aamulla.