Vanessa Hudgens esitteli upean vartalonsa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Näyttelijä ja laulaja Vanessa Hudgens tuli aikoinaan tunnetuksi High School Musical -elokuvien teinitähtenä. Taannoin hän muisteli aikaa ennen koronakriisiä julkaisemalla sosiaalisessa mediassa näyttäviä kuvia itsestään muun muassa rannalla ja yhdessä ystäviensä kanssa.

Tällä kertaa Vanessa nähdään esittelemässä upeaa rantakuntoaan uimarannalla vihreissä biksuissa, kun hän oli viettämässä aurinkoista rantapäivää yhdessä ystäviensä kanssa. Samalla ryhmä pääsi ihastelemaan myös valaiden upeita hyppyjä meren aalloilla.

Taannoin Hudgens oli mukana luksushotellin avajaisissa. Hotellin toinen omistaja on yökerhoistaan tunnettu David Grutman. Miamin South Beachilla sijaitsevan hotellin avajaisissa olivat mukana Pharrell Williamsin ja Vanessa Hudgensin lisäksi myös muun muassa David ja Victoria Beckham sekä Kim Kardashian. Ei siis liene väärin olettaa, että jatkossa hotellin vieraina tullaan näkemään suuri joukko viihdemaailman eturivin tähtiä.