Ajokiellossa ollut yritti huijata poliisia Riihimäellä – ei olisi kannattanut

Ohhoh! Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Ilman ajo-oikeutta autolla ajanut kuljettaja on jäänyt kiinni Riihimäellä yritettyään huijata poliisia. Mies yritti esiintyä poliiseille väärän henkilöllisyyden suojissa. Yritykset eivät menneet läpi.

Hämeen poliisin mukaan Mattilantiellä pysäytettiin tiistaina vähän ennen puoltapäivää henkilöauton ja peräkärryn yhdistelmä. Partio oli havainnut perävaunussa olleen kesärenkaat keskellä talvikelejä. Kolmikymppinen kuljettaja antoi poliiseille useaan otteeseen itsestään väärät henkilötiedot.

Pysäytetyn miehen todellinen henkilöllisyys selvisi lopulta poliisipartiolle. Kuljettaja oli paitsi ajokiellossa, myös syyllistynyt jo kahdesti vuoden sisään kulkuneuvon kuljettamiseen oikeudetta. Miehelle kirjoitettiin sakkovaatimus kulkuneuvon kuljettamisesta ilman ajo-oikeutta, liikenneturvallisuuden vaarantamisesta ja väärän henkilötiedon antamisesta.

PS: Lue lisää autoista Jokamies.fi -verkkolehdestä.