Elsa Hosk poseerasi kuin seireeni

Viihdeuutiset · Stara.fi

Suomalaistaustainen supermalli Elsa Hosk sai helmikuussa esikoisensa poikaystävänsä Tom Dalyn kanssa. Tyttövauva sai suomalaisen etunimen Tuulikki, joka on myös Elsan oman äidin toinen nimi ja löytyy myös Tomin isoäidin nimestä. Sittemmin Elsa on esitellyt ylpeänä muun muassa tyttärensä imettämistä ja upeaa vartaloaan lomakuvissa.

Tällä kertaa Elsa poseeraa kameran edessä erittäin niukoissa valkoisissa biksuissa, jotka jättävät upeasti tilaa hänen täydellisyyttä hipovalle vartalolleen.

32-vuotias Elsa Hosk on tullut maailmalla tunnetuksi supermalliksi etenkin toimittuaan Victoria’s Secret -alusvaateketjun mallina. Elsa Hosk on syntynyt Tukholmassa ja hänen suomalaisen äitinsä nimi on Marja Tuulikki Hosk. Elsan tyttären koko nimeksi tuli Tuulikki Joan Daly.