Finnkino avaa jälleen elokuvateatterinsa useissa kaupungeissa

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Koronarajoitukset ovat vaikuttaneet rajulla tavalla muun muassa elokuvateattereiden toimintaan. Joulukuussa voimaan tulleiden uusien rajoitusten vuoksi teatterit olivat Suomessa kiinni yli kuukauden ajan.

Koronarajoitusten hellittäessä myös elokuvateatterit voivat jälleen jatkaa toimintaansa. Finnkino on ilmoittanut avaavansa perjantaina 4. helmikuuta teatterinsa yleisölle Helsingissä, Espoossa, Vantaalla, Oulussa , Porissa ja Turussa. Saleissa saa olla toistaiseksi kerrallaan vain 50 katsojaa tai 50 prosenttia salin kapasiteetista.

Perjantaina 4. helmikuuta ensi-iltaan tulevat anime-elokuva Sword Art Online: Progressive – Aria of a Starless Night ja tanskalainen historiallinen eepos Margareeta – Pohjolan kuningatar. Finnkino ei ole toistaiseksi paljastanut, koska näytökset jatkuvat Tampereella. Elokuvateattereissa on järjestetty tammikuussa maksimissaan 10 hengen yksityisnäytöksiä ryhmille, jotka ovat varanneet salin itselleen.