Vesala ja Mmiisas juontavat UMK:n: ”Otin tavallaan pestin hulluuteen”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Euroviisujen tämänvuotinen Suomen edustaja valitaan Uuden musiikin kilpailussa helmikuun loppupuolella. Nyt Turun Logomossa järjestettävän UMK22-finaalin juontajat on paljastettu. Juontotehtävissä toimivat kaksi yllätysnimeä.

UMK-finaalin juontajina toimivat musiikissa pitkän uran tehnyt Paula Vesala ja sometähti Mmiisas, eli Miisa Rotola-Pukkila. Molemmat ottivat tehtävän innolla vastaan. Vesala tulee myös esiintymään tapahtumassa.

– UMK:ssa otin tavallaan pestin hulluuteen, koska en yhtään tiedä, onko minusta juontajaksi. Odotan UMK:ssa upeita esityksiä sekä ihan eniten sitä hetkeä kun saamme kysyä kansainvälisiltä raadeilta pisteet, Vesala kuvailee tiedotteessa.

– Kun kuulin juontomahdollisuudesta purskahdin itkuun ja jalat pettivät alta. Tämä on minulle uskomattoman hieno tilaisuus ja euroviisufanina on upeaa päästä kokemaan UMK-huuma paraatipaikalta, Mmiisas kertoo.

UMK:ssa kilapilevat tänä vuonna BESS, Tommi Läntinen, Isaac Sene, Cyan Kicks, Younghearted, Olivera ja The Rasmus. Finaali järjestetään 26. helmikuuta.