Iskelmä Festivaalit ensi kesänä Himoksella ja Porissa – esiintyjäkaarti julkistettiin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Himoksella vuodesta 2009 saakka järjestetty Iskelmä Festivaali sai viime vuonna sisartapahtuman, kun Iskelmä Festivaali Pori järjestettiin Kirjurinluodossa. Vuosittain loppuunmyydyn Himoksen tapahtuman ohella myös Porin tapahtuma myytiin loppuun.

– Iskelmä-brändillä on selkeä vuotuinen kasvusuunta ja se näkyy myös brändin alla toteutettujen tapahtumien suosiossa. Olemme iloisia, että Iskelmä Festivaali kiinnostaa, ja pystyy tarjoamaan hyvin ainutlaatuisia elämyksiä, iloitsee Iskelmäradion ohjelmajohtaja Ari Ojala.

Tänä vuonna tapahtumat järjestetään samana viikonloppuna kesä-heinäkuun taitteessa. Himoksella juhlat alkavat torstaina 30. kesäkuuta ja Porissa portit avautuvat perjantaina 1. heinäkuuta. Molemmilla festivaaleilla esiintyvät jo aiemmin julkistetut Kaija Koo, Behm, Suvi Teräsniska, J. Karjalainen ja Elastinen. Nyt uusina kiinnityksinä on julkistettu myös Vesterinen Yhtyeineen, Irina, Jonne Aaron, Dingo ja Jukka Poika.

Lisäksi Himoksella nähdään Samuli Edelmann, Maustetytöt X Agents, Popeda, Erin, Tuure Kilpeläinen ja Kaihon Karavaani, Ressu Redford, Mariska, Happoradio, Anna Abreu, Katri Ylander ja Tommi Läntinen. Porin ohjelmaa täydentävät Lauri Tähkä ja Erika Vikman.