Onnettomuuteen joutunut käveli irronnut käsi mukanaan – kaupungin työntekijät pelastivat

Ohhoh! · Tim Isokivi

Yhdysvaltojen Mainessa todistettiin perjantaina 28. tammikuuta hurjaa näkyä. Työonnettomuuteen joutunut mies kulki Lewistonin Maple Streetillä kantaen mukanaan omaa irronnutta kättään.

Miehen onneksi tilannetta todisti joukko kävelyteitä hiekottaneita kaupungin työntekijöitä. He tarjosivat uhrille apua tekemällä kiristyssiteen haavoittuneeseen käsivarteen. Paikalle hälytettiin ambulanssi, joka kiidätti miehen paikalliseen sairaalaan.

Onnettomuuden uhrin kerrotaan menettäneen kätensä käytettyään vannesahaa työpaikallaan paikallisessa sekatavarakaupassa. Miestä auttaneita kaupungin työntekijöitä on kiitelty hänen henkensä pelastamisesta. He ovat paikallisen The Sun Journal -lehden mukaan puunhoitajia, jotka ovat työnsä vuoksi saaneet koulutuksen kiristyssiteiden tekemiseen.