Valtteri Bottas esitteli Lapin taianomaisia maisemia

Matkailu Urheilu Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Suomalainen Formulatähti Valtteri Bottas hyvästeli joulukuussa Mercedes-tallinsa ja siirtyi Alfa Romeon riveihin. Nyt Bottas on vetäytynyt Lappiin viettämään ansaittua lomaa puolisonsa Tiffany Cromwellin kanssa.

Kilpisjärvellä lomaileva Valtteri Bottas jakoi Instagramissa kuvia Lapin taianomaisista maisemista ja yöllisistä revontulista. Myös Tiffany Cromwell jakoi omalla tilillään lomakuvia, joissa pariskunta vaelsi lumikengät jalassaan Pikku-Mallalta Saana-tunturille.

– Lapin arktinen kauneus, Bottas hehkutti kuvatekstissään.

Alfa Romeon tulevan kauden auton lanseeraustilaisuus järjestetään 27. helmikuuta. Formula 1 -sarjan talvitestit ajetaan jo sitä ennen Barcelonassa 23.-25. helmikuuta. Tänä vuonna testit kuitenkin ajetaan edellisvuosista poiketen yleisöltä piilossa.