Apinalle esiteltiin taikatemppu – hulvaton reaktio videolle

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Erilaiset silmänkääntötemput herättävät hämmästystä paitsi ihmisissä, myös joidenkin eläinlajien edustajissa. Yksinkertaisetkin temput voivat saada aikaan jopa koomisia reaktioita esimerkiksi apinoissa.

Katoava kolikko -temppu ei todennäköisesti hämmästytä moniakaan aikuisia ihmisiä. Makakeille kolikon yllättävä häviäminen voi olla sen sijaan lähes tajunnan räjäyttävä näky, kuten meksikolaisessa eläintarhassa kuvatulla videolla ilmenee.

Videolla eläintarhassa vieraileva mies esittelee temppua makakalle, jonka reaktio on ehdottomasti viraalivideolle päätymisen arvoinen. Apina vaikuttaa nimittäin menevän kolikon katoamisesta toistuvasti miltei tolaltaan. Koominen tilanne kuvattiin 23. tammikuuta Meksikon Chapultepec Zoo -eläintarhassa.