Ohhoh, Rihannalla jo muhkea vauvamasu – somekuvat yllättivät

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Poptähti Rihannan ja hänen puolisonsa, hiphop-tähti ASAP Rockyn paljastettiin taannoin odottavan ensimmäistä lastaan. Huhut raskaudesta kiersivät sosiaalisessa mediassa jo kuukausien ajan, mutta vahvistuksen ne saivat vasta tammi-helmikuun vaihteessa.

Nyt Rihanna on julkaissut ensimmäisen raskausaiheisen somepäivityksensä. Laulaja jakoi sarjan kuvia, joissa hän esittelee kameralle vatsaansa. Samalla hän juhlisti erityisesti Yhdysvalloissa vietettävää Black History Monthia, eli mustan historian kuukautta.

Rihannan ensimmäiset raskauskuvat otti valokuvaaja Miles Diggs. Otoksissa pariskunta nähtiin läheisissä tunnelmissa New Yorkin lumisilla kaduilla. ASAP Rocky ja Rihanna ovat seurustelleet virallisesti marraskuusta 2020 lähtien.