Charly Jordan läpinäkyvässä alusasussa

Viihdeuutiset · Stara.fi

Sosiaalisen median tähti Charly Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle. Kaunottaren suosio kasvaa hänen näyttävien kuviensa ansiosta, sillä yleensä Charly poseeraa somessa bikineissä tai muuten vähäpukeisena.

Nyt Charly Jordan on poseerannut läpinäkyvässä alusasuissa kuvakoosteessa, jossa häntä ilmeisesti kuvattiin myös videolle. Kuvatekstissä hän nimittäin totesi, että musiikkivideo on tulossa huomenna, eli Suomen aika ensi yönä. Silloin nähdään miten rohkea video on tulossa.

Los Angelesissa asuva ja DJ-uraa parhaillaan tekevä sosiaalisen median julkkiskaunotar Charly Jordan on viime aikoina julkaissut usein näyttäviä bikinikuviaan sosiaalisessa mediassa. Nykyisin Jordan työstää myös omaa kuntoiluohjelmaansa verkossa, ja viime aikoina Charly on kunnostautunut myös videobloggaajana. Jordan poseeraa nykyisin jo yli kolmelle miljoonalle seuraajalle.