Hausmyllyn Enzo Pulkkinen: Syöpä on levinnyt

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Hannu ”Enzo” Pulkinen tunnetaan erityisesti 1990-luvulla suuresta suosiosta nauttineesta Hausmylly-yhtyeestä. Enzo paljasti vuonna 2015 sairastuneensa syöpään. Tuolloin diagnoosi tuli sekä eturauhas- että keuhkosyövästä.

Nyt Enzo Pulkkinen on paljastanut terveydentilansa jälleen heikentyneen. Tähti kertoi Facebook-päivityksessään syövän levinneen. Tilanteen vakavuus tarkentuu Enzon mukaan 14. helmikuuta.

– Syöpä ei anna armoa… Levinnyt alalohkosta ylälohkoon, Enzo kirjoitti.

Dance- ja popmusiikkia soittava Hausmylly nousi suosioon vuonna 1990 julkaistun Schysteemi-albumin myötä. Yhtye lähti vuonna 2018 Kiitos kaikesta -jäähyväiskiertueelle. Hausmylly kuitenkin palasi myöhemmin jälleen keikkalavoille uuden kokoonpanon muodossa.