Iskelmä Gaala siirtyy – Nokia-areenan lavalle maaliskuussa Erika Vikman, Haloo Helsinki! ja Samu Haber

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Vuoden 2022 Iskelmä Gaala oli tarkoitus järjestää Tampereella helmikuussa, mutta koronatilanteen vuoksi tapahtuma siirtyy. Järin kauaa ei iskelmäfanien kuitenkaan tarvitse odotella gaalajuhlaa.

Iskelmä-Gaala järjestetään Tampereen Nokia-areenalla lauantaina 12. maaliskuuta 2022. Tapahtumaan jo ositetut liput käyvät sellaisenaan myös uutena päivämääränä. Jos ajankohta ei sovi, voi lipuille hakea raha- tai lahjakorttihyvitystä 24. helmikuuta saakka.

Iskelmä Gaalassa esiintymässä nähdään paitsi perinteisempiä iskelmätähtiä, myös muiden lajityyppien artisteja. Lavalle nousevat Lauri Tähkä, Erika Vikman, Juha Tapio, Haloo Helsinki!, Samu Haber, Kaija Koo, Suvi Teräsniska, Neljä Ruusua ja Jonne Aaron.

Eniten palkintoehdokkuuksia sai tänä vuonna Erika Vikman, joka on ehdolla vuoden tulokas/läpimurto-, vuoden albumi-, vuoden naisartisti- ja vuoden viihdyttäjä -kategorioissa. Useita ehdokkuuksia saivat myös Haloo Helsinki, Lauri Tähkä, Portion Boys, Kaija Koo ja Vesterinen Yhtyeineen.