Retriitti Saarenmaalla on rentouttava kylpyläloma

Matkailu · Terhi Piiroinen

Yhä useampi matkustaa hemmottelulomalle Viroon. Olipa kyse ystävänpäivästä tai pääsiäislomasta, voi luksusloma löytyä yllättävän läheltä, Itämeren toiselta puolelta.

Kuressaaren kaupungissa sijaitseva Arensburgin kylpylähotellin allasosastolta avautuvat vehreät näkymät Saarenmaan luontoon. Siellä voi rentoutua infrapunasaunassa ja pulahtaa sitten viilentävään altaaseen tai nauttia porealtaan kuplista. Arensburgin erikoisuus ovat saarenmaalaiset hoidot, kuten katajantuoksuinen kylpy tai niskahieronnalla höystetty mutakääre.

Arensburg Boutique Hotel & Spa sijaitsee Saarenmaalla Kuressaaren vanhan kaupungin pääkadulla. Välittömässä läheisyydessä on piispanlinna, puisto ja uimaranta. Hotellin historiallinen osa sijaitsee 300 vuotta vanhassa rakennuksessa, joka on vierekkäin modernin rakennuksen kanssa.