90 Päivää morsiamena -sarjan naista epäiltiin huijariksi – fanit löysivät oikean henkilön

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Suosittu 90 Päivää morsiamena -sarja seuraa eri maissa asuvien pariskuntien rakkaustarinoita. Sarjan nimi tulee siitä, että ulkomaalaisella kumppanilla on 90 päivää aika solmia avioliitto Yhdysvalloissa asuvan rakkaansa kanssa, jos hän haluaa oleskeluluvan maahan. Tuoreimmalla kaudella nähdään entinen pastori, Ben Rathbun.

Yhdysvalloissa asuva 52-vuotias Rathbun on eronnut vaimostaan ja kirkostaan. Hän on ryhtynyt fitness-malliksi. Mies on rakastunut perulaiseen 24-vuotiaaseen Mahogany Rocaan. Kaikki hänen lähipiiristään ja myös sarjan katsojista ovat varmoja, että Mahogany on huijari. Sarjan fanit päättivät selvittää asian. Seuraavaksi on luvassa spoileri.

Fanit löysivät Perun San Bartolossa asuvan samannimisen tytön, joka on sarjassa esiintyvän Mahoganyn tavoin hartaasti uskovainen. Asiassa on vain yksi iso mutta: Hän ei ole kovinkaan paljon saman näköinen kuin Benille lähettämissään kuvissa. Filtteriä on käytetty reilusti. Fanit eivät myöskään mene takuuseen siitä, onko hän oikeasti 24-vuotias.

More on Mahogany from 90DayFiance