Ashley Robertsin kaula-aukko hakee vertaistaan

Viihdeuutiset · Stara.fi

Paluun tehneen The Pussycat Dolls -tyttöbändin vaalea kaunotar Ashley Roberts on viime aikoina haalinut itselleen suuren fanijoukon sosiaalisessa mediassa. Robertsin hauskat tarinat, vaikuttavat tanssivideot sekä näyttävät bikinikuvat ovat onnistuneet pitämään ihmiset viihdytettyinä.

39-vuotias popkaunotar on nyt esitellyt sosiaalisen median seuraajilleen upeaa asuvalintaansa, jossa on varmasti näyttävää lähteä juhlimaan. Asun kaula-aukko ei nimittäin ole aivan pienimmästä päästä, ja tämän yllään nainen varmasti kääntää katseita minne meneekin.

Taannoin Ashley Roberts esitteli videollaan kotitreeniään valkoisessa pienessä topissa ja pikkuhousuissa. Nainen on ottanut tarvikkeikseen vain jumppamaton, valkoviiniä ja viinilasin. ”Kyse on tasapainosta”, Roberts kommentoi videotaan, jossa hän teki jumppaliikkeitään turkoosit korkokengät jalassaan.