Jippu joutui nettihuijareiden kohteeksi – laulajan nimissä mainostetaan laihdutusvalmistetta

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Sosiaalisessa mediassa levitetään huijauksia, joiden jakajat esiintyvät niin ulkomaisten kuin suomalaistenkin tähtien nimissä. Nyt nettihuijareiden kohteeksi on joutunut suomalainen laulaja-lauluntekijä Jippu.

Jipun mukaan hänen nimissään mainostetaan laihdutusvalmistetta. Laulaja kertoi Instagram-tarinoissaan huijareiden välttävän hänen olleen alin perin 198 kilon painoinen ja laihtuneen 58 kiloon vitamiinipillereitä syömällä. Jipun nimissä on myös tehty valeprofiili Instagramiin.

– Olen soittanut tästä poliiseille ja yritetään nyt selvittää, että kuka tämän pillerin takana on. Älkää siis uskoko tuota. En tiedä tästä pilleristä mitään, Jippu kertoi.

Jipun mukaan hän on laihduttanut ihmepillereiden sijaan yksinkertaisesti lopettamalla karkkien syömisen. Hän kehottaakin fanejaan olemaan uskomatta pilipalijutuiksi kuvailemiaan verkkohuijauksia ja käyttämään omaa järkeään.