Tulikuuma brassimalli yläosattomissa rannalla: ”Kultaisia viboja”

Viihdeuutiset · Stara.fi

Brasilialainen huippumalli Alessandra Ambrosio oli vuosien ajan tuttu näky Victoria’s Secret -brändin muotinäytöksistä. Aktiiviuransa taannoin jättänyt kaunotar on esitellyt viime aikoina muun muassa omaa rantavaatemallistoaan, joten malliura on jatkunut.

Nyt supermalli on suunnannut poseeraamaan kameran edessä upealla uimarannalla, jossa hän on heittänyt yläosansa pois ja poseeraa pelkät biksujen valkoiset alaosat yllään. Lisäksi päässä on rento hattu.

Alessandra Ambrosio erosi pari vuotta sitten Jamie Mazurista, jonka kanssa hänellä on kaksi lasta, 12-vuotias tytär Anja ja kahdeksanvuotias poika Noah. Perhe on viettänyt viime aikoina runsaasti aikaa ympäri maailmaa lomaillen ja elämästä nauttien.