Aura Fest julkisti ensi kesän esiintyjäkaartiaan – mukana kansainvälisiä tähtiä

Viihdeuutiset · Stara.fi

Turun Kupittaanpuistossa tulevana kesänä jo 12. kerran järjestettävä kaupunkifestivaali Aura Fest on tänään julkistanut ensimmäiset esiintyjänsä. Tapahtuman ulkomaalaisina tähtinä nähdään ruotsalaiset supertähdet Zara Larsson ja Galantis sekä romanialainen Inna. Suomalaisista tähdistä lavalle nousevat Turussa muun muassa Bomfunk MC’s, JVG, Gasellit ja Gettomasa.

AuraFest 2019
Aura Fest 2016

Aura Fest järjestetään tänä vuonna kaksipäiväisenä 12. – 13. elokuuta ja paikalle Kupittaanpuistoon odotetaan yli 20 000 kävijää. Koko festarialue on anniskelualuetta, joten tapahtumaan on 18 vuoden ikäraja. Edellä mainittujen kotimaisten esiintyjien lisäksi mukana ovat esimerkiksi Mouhous, Cledos, Petri Nygård sekä Ida Paul ja Kalle Lindroth. Lisää esiintyjiä julkaistaan myöhemmin kevään aikana.

Aura Fest onnistuttiin järjestämään myös molempina koronakesinä, joten järjestäjillä on vahva luotto tulevan kesän järjestelyihin. Kesällä 2020 ja 2021 festivaali järjestettiin suunniteltua pienempänä, mutta ensi kesänä tapahtuma pyritään järjestämään taas täysimittaisena ja festivaali odottaa noin 10 000 päiväkohtaista kävijää. Lipunmyynti käynnistyy ensi perjantaina kello 10.00 Early Bird -tarjouksella.