Piritta Hagman sängyllä sensuellissa kuvassa – hehkuu itsevarmuutta

Viihdeuutiset · Terhi Piiroinen

Discovery+ -kanavalla esitetyssä Iholla-sarjassa esiintyvä Piritta Hagman työskentelee nykyään ravinto-ohjaajana ja fysioterapeuttina. Hän asuu vuoroviikoin Lauttasaaressa lastensa Lukaksen, Lilan ja Elianan kanssa ja toiset viikot Porissa.

Sinkkupäivistään nauttiva Piritta Hagman erosi jääkiekkoilija Niklas Hagmanista vuonna 2018. Hän on upea ja oman arvonsa tietävä nainen, joten hän uskaltaa julkaista myös rohkeampia kuvia nettiin. Nyt Instagramin seuraajia hemmotellaan sensuellilla sänkykuvalla. Hagmanilla on yllään neutraalin sävyinen body.

– Jos olen sinulle liikaa, etsi sellainen, joka on vähemmän. Ja toisinpäin. Eli jos olen liian vähän, etsi joku joka on juuri sopivasti sinulle. Aika yksinkertaista, eikö? Kaikki voittavat, Hagman kirjoittaa.