Samsung julkisti uuden Galaxy S22 -sarjan – yökuvaus vietiin uudelle tasolle

Digi Viihdeuutiset · Stara.fi

Teknologiayhtiö Samsung julkisti keskiviikkona uuden Galaxy S22 -sarjansa, johon kuuluu kolme älypuhelinta. Uutuudet ovat Galaxy S22 ja Galaxy S22+ sekä tuotesarjan kruununjalokivi Galaxy S22 Ultra, jossa on kolmikosta monipuolisimmat ja edistyksellisimmät ominaisuudet. Uutuudet erottuvat erityisesti yökuvauksen laadulla. Laitteet tulevat myyntiin 25. helmikuuta.

Uusi tuoteperhe on suunniteltu viemään valokuvauskokemus kokonaan uudelle tasolle. Galaxy S22 -sarjan yökuvausominaisuuksien ansiosta kamera päästää sisään enemmän valoa, näyttää enemmän yksityiskohtia ja vangitsee enemmän värejä. Galaxy S22 ja S22+ sisältävät tehokkaan 50 megapikselin pääkameran, 10 megapikselin teleobjektiivin ja 12 megapikselin ultralaajakulman.

Kuva: Samsung Galaxy S22
Kuva: Samsung Galaxy S22

Malliston lippulaivassa Galaxy S22 Ultrassa on 108 megapikselin pääkamera, 12 megapikselin ultralaajakulma ja kaksi 10 megapikselin telekameraa. Lisäksi Ultra-versiossa on Super Clear Glass -linssi, joka auttaa välttämään heijastuksia valokuvissa ja videoissa. Kuvauksessa voi käyttää AI Stereo Depth Map -tekoälyä tai säätää monipuolisia ominaisuuksia manuaalisesti.

– Älypuhelimiemme kamerat ovat entistä monipuolisempia. Voimme ilmaista itseämme valokuvien ja videoiden avulla ja olla yhteydessä ihmisiin, joista välitämme. Siksi keskityimme uusimman S-sarjan suunnittelussa huippuluokan kameratoimintoihin, joita voi hyödyntää yötä päivää, ja joita ohjaa tähän mennessä paras ja tehokkain mobiilisuorittimemme, Samsung Suomen mobiililiiketoiminnan johtaja Mika Engblom kertoo.

Uutuuksista Galaxy S22+ ja S22 Ultra sisältävät 45 watin pikalataustuen. Galaxy S22:ssä on 6,1 tuuman näyttö, Galaxy S22+:ssä on 6,6 tuuman näyttö ja Galaxy S22 Ultrassa on 6,8 tuuman näyttö. Laitteiden näyttö on aikaisempaa kirkkaampi ja Vision Booster -tekniikka säätää näyttöä laitetta ympäröivän valaistuksen mukaisesti. Ultran uusi S Pen on tähän mennessä nopein ja reagoivin Samsungin kynämalli. Kolmessa uutuuspuhelimessa on kestävä Armor Aluminium -runko ja ne ovat IP68-luokituksen mukaisesti vesi- ja pölysuojattuja. Laitteet on lisäksi suojattu Knox Vault -tietoturva-alustalla.

Samsung Galaxy S22 hinta on 899 – 949 euroa

Samsung Galaxy S22+ hinta on 1 099 – 1 149 euroa

Samsung Galaxy S22 Ultra hinta on 1 299 – 1 699 euroa