Samu Haber julkaisee ystävänpäiväksi uuden biisin

Viihdeuutiset · Stara.fi

Loppuvuodesta 2020 menestyksekkään soolouransa startannut Sunrise Avenue -yhtyeestä tuttu supertähti Samu Haber julkaisee perjantaina uutta musiikkia. Sä on sydämet sulattavan hyväntuulinen pop-kappale, jonka Haber on tehnyt yhdessä Joonas Angerian ja Jussi Tiaisen kanssa. Tuotannosta vastaavat Haberin aiempien soolojulkaisuiden tapaan Jukka Immonen ja Antti ”RZY” Riihimäki.

– Aivan kuin tekisin ekaa levyä ikinä ja oon kyllä niin onnellinen, että löysin uuden tavan tehdä lauluja. Mua jännittää ihan kuin joskus teininä aikanaan, mutta toisaalta ei stressaa meneekö hommat ihan kuin Strömsössä. Aion kyllä varmaan jatkaa tätä musiikkiharrastusta aika pitkään, ensimmäistä sooloalbumiaan viimeistelevä Haber kertoo.

Samu Haberin marraskuussa 2020 julkaistu ensimmäinen suomenkielinen soolosingle Enkelten kaupunki menestyi niin striimipalveluissa kuin radioissakin. Kultarajan yli kahdella miljoonalla kuuntelukerrallaan ylittänyt kappale kasvoi radiohitiksi viihtyen yli 35 viikkoa radiolistalla. Korkeimmillaan kappale oli listan sijalla 4. Haberin viime vuoden huhtikuussa julkaistu toinen soolosingle Täältä tullaan oli yksi viime vuoden soitetuimmista suomalaisista kappaleista radioissa yltäen korkeimmillaan listasijalle kaksi.

Huippusuositun Sunrise Avenuen keulakuvana tunnetuksi tullut Haber luotsasi yhtyeensä 17 vuoden aikana ainutlaatuiseen menestykseen. Sunrise Avenuen lopettamispäätöksestä kerrottiin vuoden 2019 vuoden joulukuussa, jolloin yhtye julkaisi viimeisen kappaleensa sekä Helsingin Olympiastadionille päättyvän jäähyväiskiertueen, joka koronan vuoksi on siirretty heinäkuulle 2022.