Sannilta rohkea avautuminen: ”Lamaannuttavan pitkä 2020-tunneli”

Viihdeuutiset · Tim Isokivi

Inspiraation löytäminen ei ole aina helppoa eturivin artisteillekaan. Suosittu suomalainen laulaja-lauluntekijä Sanni paljasti tuoreessa somepäivityksessään kamppailleensa inspiraation kanssa ja löytäneensä lopulta luovuuden uudelleen.

– Löysin itteni tosi epäinspiroituneesta paikasta istumassa studiolla miettien miks mä en saa mun luovasta intuitiosta enää oikein kii. Tuntu et tää lamaannuttavan pitkä 2020-tunneli oli saanu lopultakin niskalenkin munkin merkityksentunteesta koko tekemistä kohtaan. Pakkasin musakamat laukkuun ja lähin reissuun vähän resettaa, Sanni avautui.

– Tajusin, siitähän on kohta kaks vuotta ku oon viimeks antanu itteni vaan antautua sille hulluudelle ku herää aamukuudelta ideoihinsa ja lopettaa vasta illalla myöhään ku silmii kirvelee näytön valo. No, nyt oon tehny sitä kuluneet päivät ja haluun vaikka nyt sit postauksen muodossa luvata mun luovuudelle etten enää laita vakkaa sen päälle vaikka tulis mikä homma eteen, tähti jatkoi.

Sanni toteaa tehneensä viikon ajan musiikkia aamusta iltaan. Hän paljastaa palaavansa jälleen seuraavana päivänä studiolle jatkamaan levyn viimeistelyä, ja kuvailee fiiliksiä jälleen hyväksi kaiken suhteen.