Riina puolialastomana somessa – venyttää sääntöjen rajoja

Viihdeuutiset · Stara.fi

Puolalaissyntyinen Charlie Riina on viime aikoina noussut glamour-mallien haluttuun B-sarjaan, joten paparazzit seuraavat häntä ainakin ajoittain. Muutama vuosi sitten Riina pääsi poseeraamaan Playboy-lehdessä ja pysytellyt julkisuudessa.

Kurveistaan maailmanlaajuisesti tunnettu Charlie on nyt julkaissut sosiaalisessa mediassa kuvan, joka venyttää sosiaalisen median sääntöjen rajoja paljastamalla erittäin paljon paljasta pintaa ja käytännössä koko takapuolen. Kuvaa voi ihastella verkossa tästä linkistä.

Taannoin Charlie Riina kiinnitettiin poseeraamaan sekä Tsekin että Slovakian Maxim-miestenlehtien kansikuviin, joten läpimurto glamour-mallien A-sarjaan on edelleen mahdollinen. Aika näyttää onnistuuko todellinen läpimurto.